Am legat un parteneriat cu „Bring It On!”

  Printre citate motivaționale, fie ele prin mail, pe birou sau pe wallpaper-ul nostru preferat, facem progrese zilnice în a ne motiva și a ne găsi inspirația atunci când avem nevoie. Suntem deschiși și cităm la rândul nostru atunci când ni se pare potrivit. Facem planuri și ne dedicăm acestora cu scopul de a reuși și de a demonstra că suntem capabili să ducem până la capăt promisiunea.

  Provocările stau la baza progresului. Dacă nu ar exista provocări, omul preistoric nu ar mai fi vânat, mulți oameni pe care îi cunoaștem acum nu ar mai fi fost printre noi și omenirea ar fi cufundată într-o latență inimaginabilă.   Dacă nu ar fi existat provocări care să îl scoată pe om din zona de confort, nu ar mai exista în momentul de față creioane, pixuri, stilouri sau instrumentul computerizat de pe care este scris acest articol.
  Provocările ne definesc personalitatea și tot ele ne ajută să progresăm, să fim mai eficienți din toate punctele de vedere.

  Astăzi s-a lansat o nouă atitudine în a spune DA provocărilor, o atitudine pe care Citate Motivaționale o susține cu drag. Această atitudine se numește „Bring It On!” și pune în valoare subiectul de dezvoltare personală dintr-o perspectivă tânără, practică și ușor de urmărit.
  Pagina de Facebook și contul de Twitter deja se bucură de popularitate, iar website-ul pune la dispoziție articole, interviuri și instrumente de dezvoltare personală.

De astăzi haideți să spunem împreună „Bring It On!” provocărilor !

Bring It On!