De suflet, pentru voi

  După cum îi place lui Chinezu să spună, acesta este un articol „de suflet” pe care doresc să-l dedic tuturor celor care ne susțin, care au adăugat blogul în blogroll respectiv celor care îl consideră o sursă de inspirație.

  În 22 Septembrie 2011 preluam CitateMotivaționale.com de la Nechita Gabriel, două luni și jumătate mai târziu site-ul crescuse de la ~750 de fani pe Facebook la 1006 fani. Are 95 de urmăritori prin mail și a urcat la câteva sute de afișări / zi (pe perioadă de două săptămâni l-am dus la peste o mie de afișări pe zi folosindu-mă de Google AdWords).

  Sutem pe poziția 119 în FaceBrands.ro la categoria Educație din 610 și pe locul 4721 din 15104 în topul general.

  Și cu zâmbetul pe buze pot să vă anunț că site-ul va produce în scurt timp destul cât să se întrețină.

  Toate acestea datorită vouă, celor care dați câte un like atunci când sunteți impresionați de un material motivator de aici, vouă celor care ați adăugat site-ul în blogroll și care ne susțineți motivându-ne la rândul vostru.

  Deși nu există un formular de comentarii pe site, vă puteți expirma în comentarii în pagina de Facebook iar atunci când simțiți că vă identificați cu unul dintre materialele postate, nu vă sfiiți să dați like (pentru noi înseamnă atât un semn de mulțumire cât și un sistem de măsurare << multe like-uri = materialul este bun, puține like-uri = materialul este slab >>).

CM

  În decursul celor două luni și jumătate am schimbat design-ul, am schimbat logo-ul iar de câteva zile avem și un favicon (acea iconiță care apare în browser lângă numele site-ului). Tot odată am lucrat și „sub capotă” ca să mă asigur că site-ul se încarcă rapid, așa cum ar trebui să o facă toate site-urile care se respectă.

  În viitorul apropiat vom lansa și o aplicație pentru Facebook a site-ului care sunt sigur că va fi pe placul vostru.

  În încheiere trebuie să-i mulțumesc încă odată lui Gabriel pentru site și pentru susținere căci după cum spune și Demosthenes a fost o oportunitate:

„Micile oportunități sunt de multe ori începutul marilor afaceri.” – Demosthenes

  Să ne auzim la 1500 de fani !