Femeia

  Frumusețea unei femei este necesară în viața unui bărbat și îmi permit să spun că este chiar inspirațională, dovezi fiind marile opere scrise, picturi, fotografii, piese muzicale, opere cinematografice și multe altele inspirate de sexul frumos.

femeia

  O ființă vitală cu un spirit necesar în dezvoltarea noastră, a bărbațiilor, ca oameni, zic eu. Și voi face o paranteză aici pentru a cita din Hacob Paronian:

„Frumusețea e patrafirul femeii: îi acoperă toate relele deprinderii.”

  Cu toate acestea au existat (și încă există) femei de invidiat cu realizări mărețe. Luați-o ca exemplu pe Gabrielle Bonheur Chanel, cunoscută ca și Coco Chanel (biografie Coco Chanel) care a reușit la o vârstă destul de fragedă să realizeze ceea ce alte persoane doar visează.

Coco Chanel

  Consider femeia ca fiind sursă vie de motivație însă nu în sensul de „element necesar”, ci mai degrabă ca o jumătate fără de care nu s-ar putea.

  Și trebuie să recunoaștem, domnilor, că odată prinși în ghearele dragostei devenim ca și o bucată de plastelină în mâna femeilor iar aici voi face din nou o paranteză pentru a scrie un citat ironic a lui Hacob Paronian:

„Femeile bătrâne sunt, în politica dragostei, miniștrii fără portofoliu.”

  În încheierea acestui articol despre femei pentru femei și bărbați, vreau să vă fac o recomandare, mai exact cartea „Cel pe care ți-l dorești” de Jill Mansell, citiți-o, pentru că merită !

Sursa imaginilor: 1 și 2.