Mi-era dor de iubire

Citate Motivationale

„Nu, n-am nevoie de scuze. Mi-era dor de iubire.. un dor vechi și cumplit. Și poate o veche teamă de a trece prin viață fără să trăiesc, fără s-o fi trăit.”
 
– Cella Serghi

 
Când ești tânăr adolescent treci prin multe – multe situații te acaparează și te fac să întâlnești emoții pe care nu le-ai mai întâlnit până atunci. Afli cum este să placi pe cineva, cum se simte să ții de mână pe cel/cea pe care îl/o placi, cum este să te îndrăgostești sau cum este să iubești.

Totodată, când ești tânăr, afli cum este să ți se frângă inima pentru prima dată și încerci să faci față crezând că durerea ta este cea mai mare sau cea mai copleșitoare. Și nu greșești, pentru că, pentru o primă dată, durerea ta e cu adevărat copleșitoare.

Încerci să uiți și să faci să treaca perioada aceea. Ieși în oraș cu prietenii, petreci timp mai mult cu familia sau pur și simplu te retragi. Dacă filmele sau jocurile nu mai sunt atracție pentru tine, te gândești la ceva mai mult, ceva ce te face să te simți mai mare, mai matur, mai nepăsător.

Prima dată când intri pe un site porno, precum filmecusex.net, te simți curios, apoi te simți rușinat și ulterior interesat. Dar asemenea momente te consumă și îți dai seama că sunt scuze. Ai nevoie de iubire, de dor și de momente.

În dragoste suferi. Mai devreme sau mai târziu suferi, dar merită să încerci. Dragostea merită, cu tot cu nebuniile ei. Merită să trăiești cu dragoste și pentru ea, să o simți și să o însușești, chiar dacă nu întotdeauna îți promite un „pentru totdeauna”.