Preludiu…

preludiu

Când facem referire la preludiu nu vorbim doar despre momentul care precede actul sexual, ci despre o serie de evenimente, trăiri, gesturi, planuri și punerea acestora în practică. Este vorba de o serie, un mix de factori care pregătesc momentul respectiv.

Preludiu…

Așteptarea face subiectul preludiului încă din vremurile vechi, când acesta din urmă era construit prin intermediul unor scrisori sau a unei comunicări la distanță. Așteptarea și scenariile care iau viață în această etapă constituie momentul preludiului.

Pregătirea și curajul de care dau dovadă uneori partenerii noștri pot fi datorate chiar timpului de așteptare, timp care incită și alimentează dorința de la baza oricărui om. Dorința de a fi cu persoana iubită.

Punctul culminant…

Așteptarea mă omoară. O privesc de pe geam, parchează și se apropie încet. O văd cum urcă scările, o aștept în ușă nerăbdător și parcă doare. Fiecare pas pare că durează o eternitate. Fiecare respirație, fiecare zgomot pe care piciorul ei îl face pe scarcă, fiecare centimetru cu care se apropie mă face să o doresc mai mult.

Vede pe buze și în privirea mea ceea ce are să urmeze, e ca în filme xxx pe fast – forward. Scenarii însoțite de sufluri fierbinți se derulează acum și în mintea ei.

Ajunge în fața mea, deși grabit, îmi iau un moment să o admir. Timpul parcă stă pe loc, simt că mă sugrum. Apoi totul începe să se desfășoare rapid: închid ușa în urma ei cu piciorul, mâinile mele sunt deja pe ea, o ajut să scape de haine în timp ce mă plimb bezmetic cu buzele pe gâtul ei…

Amintirea întipărită…

Momentul nu se termină acolo. Momentul rămâne întipărit, iar fiecare apel la acel moment ar trebui să trezească ceva în voi, să stârnească din nou dorința, să pornească focul care ardea oricum mocnit în interior.

Trebuie să iubești în așa manieră încât persoana iubită să se simtă liberă!