Rezumat

În primul rând, după cum puteți observa și în header, avem un nou logo mai 2.0 cum s-ar spune. În perioada imediat următoare voi actualiza și bannerele (cei care au embed-uit bannere nu trebuie să facă nimic, se vor schimba automat). Pentru această creație de design și pentru răbdarea de care a dat dovadă trebuie să îi mulțumesc lui Mihail Neagu, un freelancer foarte priceput (puteți da de el aici: [email protected]).

Logo vechi

logo vechi - CitateMotivationale.com

Logo nou

logo nou - CitateMotivationale.com

În al doilea rând (vorba vine) vreau să vă vorbesc despre rezultatele concursului RoBlogFest (cel la care v-am rugat să votați).
Ei bine, deși rezultatele nu sunt tocmai cele pe care le așteptam, am luat locul 8 din 58 la categoria „site-uri” cu 21 de voturi. Având în vedere că am primit mai multe voturi decât Wall Street, Radio Guerilla, Hotnews sau Mediafax… e relativ ok.

La categoria „blog cultural – jurizat” ne-am clasat pe locul 33 din 52 cu nota 6.5, pe același loc cu Poemix. În ceea ce privește rezultatul la această categorie, nu sunt mulțumit deloc.

Cu toate acestea, am primit multe felicitări iar site-ul a ajuns la urechea mai multor persoane, prin urmare activitatea va continua.

PS: Încă sunt în căutare de editori, cerințele sunt simple. Dacă sunteți interesați contactați-mă la [email protected] .