Te doresc, fiecare parte din tine!

te doresc

Ai gura uscată, mărul lui Adam urcă mai des decât clipești, începi să simți căldura care te străbate de la interior la exterior…

Așa te simți când o vezi, când îi vezi formele care umple perfect hainele acelea. E chiar mai atractivă așa, cu un strop de mister, pentru că tu știi că hainele sunt doar o formalitate, o peliculă insignifiantă. O dezbraci din priviri.

Te doresc, fiecare parte din tine! Chiar și părțile acelea pe care refuzi să le arăți tuturor. În special acele părți!

– J. Rose

Simți că toate clișeele s-au întrunit într-o stare, într-un moment. Simți că ești doar tu cu ea. Ai vrea să o ai, să poți renunța la formalități, să pui mâna strâns pe ea, să o conduci, să o faci să facă ce vrei tu. Ai vrea să strigi cu toată puterea glasului tău, te doresc!


Dacă ai ajuns până în punctul acesta al textului, iar ritmul cardiac nu s-a accelerat nici măcar puțin, e momentul să renunți, nu v-a deveni mai bun pentru tine de aici în colo. Pentru restul însă, pentru cei care au empatizat, știți ce urmează. Gândurile de genul acesta nu se opresc aici.


Vei vrea să o porți dintr-o stare în alta, să-i faci totul, să îți facă totul. Și tandru, dar și ca în filme porno. Să zgârii suprafața inocentă a femeii, să trădezi ființa însetată de sub masca afișată lumii.

Să o strângi tare, dar în același timp să o mângâi. Să o muști cu nesaț, dar în același timp să o săruți tandru. Să tragi tare de ea, dar și să o îmbrățișezi. Să te lași purtat de val, dar să-ți calculezi fiecare mișcare… Când ești năvălit de mixul acesta de gânduri și sentimente, e prea târziu pentru tine să te mai oprești, să încerci să-ți suprimi simțămintele sau să uiți.

Fiecare parte din tine pulsează acum pentru ea, iar ea trebuie să știe asta! Să știe că-i vei face ce vrei tu, dar ești la dispoziția ei. Trăiești, respiri și simți momentul acela pentru ea.