Votează CitateMotivaționale la RoBlogFest !

  Mă numesc Bogdan Anghelina și sunt administratorul site-ului CitateMotivaționale.com iar prin prezentul doresc să vă rog să ne votați la RoBlogFest, unul dintre cele mai mari concursuri de genul acesta din România.

Am înscris site-ul la secțiunea „Site-uri” și la secțiunea „Blog Cultural” însă de votat se poate vota doar la secțiunea site-uri, cealaltă fiind jurizată.

  De când am preluat site-ul de la Nechita Gabriel, am continuat să-i aduc îmbunătățiri și conținut nou și regulat. Am ajuns la o comunitate mare pe Facebook care crește pe zi ce trece. Mă ocup atât de design-ul site-ului, de codding cât și de conținut. Toate acestea în paralel cu administrarea altor site-uri și în timpul unui an școlar încărcat.

Ceea ce vă cer este o mulțumire în cazul în care credeți de cuviință că o merităm. O mulțumire tradusă printr-un vot:

Pentru a vota aveți nevoie de un cont pe care îl puteți face aici, un click pe link-ul de validare primit prin mail iar apoi ne puteți vota printr-un click aici (pe imaginea de dedesubt sau pe marginea site-ului):

Votează CitateMotivationale la RoBlogFest !

Grăbiți-vă, mai sunt doar două zile până la închiderea primei etape de voturi !

PS: Pe perioada acestui concurs site-ul ‘îmbracă o haină nouă’. Prin efectuarea unui click pe marginea site-ului veți ajunge în pagina de votare.

PS2: Susținem BlogEvent.ro iar dacă nu aveți un alt preferat luați în considerare să-i votați la categoria Blog Colectiv (click aici pentru a vota!).